Hämeen ATK-JA Tilipalvelu

03 - 3141 7800

Kirjanpito

Palvelut

Kirjanpito

Toimintamme lähtökohta on tarjota sinulle luotettavat kirjanpitopalvelut.  Meille perinteinen kirjanpito, jossa sinua palvellaan ja neuvotaan sinun lähtökohdistasi, on edelleen se tärkein osa toimintaamme. Sen tueksi meillä on tarjota myös sähköisiä palveluita. Ne eivät kuitenkaan koskaan tule korvaamaan asiantuntevaa kirjanpitäjää.

Asiakaskuntamme koostuu kaikenkokoisista ja usealla eri toimialalla toimivista yrityksistä sekä yhdistyksistä. Niiden kirjanpitoasioiden hoitaminen vuosikymmenien ajan on antanut meille tietoa ja taitoa, joiden avulla pystymme ratkaisemaan hankalimmatkin tilanteesi.

Hoidamme kirjanpitosi, vaikka toisit kuitit kenkälaatikossa. Opastamme kuitenkin luopumaan siitä tavasta, koska hyvässä järjestyksessä oleva kirjanpitoaineisto säästää sinulta aikaa ja rahaa.

Peruskirjanpitoomme kuuluu kuukausittain toimitettavat päivä- ja pääkirja sekä tuloslaskelma ja tase. Arvonlisäverovelvollisena saat laskelman maksusta tai palautuksesta. Niiden lisäksi toimitamme tiedot viranomaisille.

Tullessasi asiakkaaksemme käymme läpi kaikki oleelliset asiat hyvän yhteistyön aikaansaamiseksi. 

Ota Yhteyttä

03 - 3141 7800