Neuvonta

Maksutonta asiakkaillemme! 

  •     HYÖDYT    
  •     VERONEUVONTA    
  •     ALKAVAT YRITYKSET    
  •     MUUTOKSET YRITYKSESSÄ    
    HYÖDYT    

Vastauksia Aiheisiin:

Perustaminen

Yritysmuoto

Tilikausi

Eläkevakuutus

Kirjanpidon aakkoset

Neuvonnan hyödyt

Neuvonta on mielestämme tärkeä osa kirjanpitoa. Pelkästään numeroita kirjaamalla ei luoda onnistunutta asiakassuhdetta. Sinulle tulee yritystoiminnassa eteen tilanteita, joissa et ole varma, mikä on oikea tapa toimia. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse miettiä ja hakea ratkaisua yksinään. Voit kääntyä kokeneen kirjanpitäjämme tai toimitusjohtajamme puoleen. Saat aivan varmasti ratkaisuehdotuksen.

 Veroneuvonnassa käydään läpi asiat, joiden hienosäädöllä voidaan helpottaa toimintaa verottajan suuntaan.


Yrityksen toiminta on harvoin raiteet, jotka jatkuvat suoraan eteenpäin tasangolla. Joudut tekemään yrityksesi perustaan muutoksia. Autamme sinua niiden tekemisessä.


Aloittavana yrittäjänä joudut tekemään ratkaisuja, joista joillakin on merkittävä rooli toiminnan käynnistämisessä. Monta kertaa on osoittautunut, ettei yrittäjäkurssi olekaan antanut vastauksia kaikki kysymyksiin. Saat ne meiltä.

    VERONEUVONTA    

Veroneuvonta

Tänä päivänä ei ole jäljellä montaa mahdollisuutta vaikuttaa yrityksen verotukseen. Silti verosuunnittelua kannattaa miettiä kaikenkokoisissa yrityksissä; myös pienissä. Yrittäjän henkilökohtaisessa verotuksessa on myös pohdittavia seikkoja. Tarjoamme neuvontaa asiakkaallemme ilman eri veloitusta.


Pienimuotoinenkin verosuunnittelu on kokonaisvaltaista yritystoiminnan tarkastelua. Silloin tarkastelun kohteeksi otetaan ensimmäisenä, palveleeko valitsemasi yhtiömuoto sinua parhaiten.


Tilikauden valinnalla on merkitystä verotuksen kannalta yritysmuodosta riippumatta. Sen ajankohta on yksi asia, joka käydään jokaisen asiakkaamme kohdalla läpi. Yrityksesi tilikausi määritetään siten, että se palvelee parhaiten juuri sinua.


Asiakkaanamme sinun ei tarvitse pelätä yllätyksiä suhteessa verottajaan.

    ALKAVAT YRITYKSET    

Alkavat yritykset

Meille uudet, alkavat yritykset ovat tärkeä asiakasryhmä. Saat meiltä normaalin kirjanpitopalvelun lisäksi neuvontaa lähes kaikkeen, mikä uutta yrittäjää askarruttaa. Neuvonnan tarjoamme sinulle ilmaiseksi.


Ensimetri (www.ensimetri.fi) on tärkeä yhteistyökumppani yritystoimintaa miettivälle. Me olemme Ensimetrin asiantuntijayritys. Myös yrittäjäkurssilta saat neuvoa ja opastusta. Käytännön yritystoimintaan saat hyvän kosketuksen kauttamme.


Kannattaa olla yhteydessä meihin jo ennen yrityksen perustamista. Voimme antaa sinulle vinkkejä, joilla on merkitystä yritystoimintasi alkumetreillä.

    MUUTOKSET YRITYKSESSÄ    

Muutokset yrityksessä

Yritystoiminta ei ole yksi raide, joka kulkee tasangolla. Se on vilkkaasti liikennöity valtaväylä, joka kulkee vaihtelevassa maastossa ja jossa on risteyksiä koko ajan. Jokainen ylä- tai alamäki, kanssakulkija tai risteys voi merkitä muutosta yrityksen rakenteisiin. Saat meiltä avun niihin tilanteisiin.Tilannetta vaikeuttaa, että usein on monta eri mahdollisuutta toimia.

 

Muutokset voivat olla pieniä tai isoja. Kuitenkin joka kerta täytyy miettiä ratkaisu, joka tukee parhaalla tavalla sinun toimintaasi.Ratkaisun kypsyttyä voimme myös toteuttaa sen puolestasi. Voimme toimia yhdyshenkilönäsi muutokseen liittyvien tahojen suuntaan.

 

Pitkä kokemuksemme kirjanpidosta ja yritystoiminnasta takaavat, että saat meiltä avun kiperimmissäkin tilanteissa.

Tilikausi, Tilintarkastajat

Yhtiömuodon vaihdokset

Osakeannit

Fuusiot

Sukupolven vaihdokset

Omien osakkeiden osto

Copyright 2018 - hatili.fi